Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής


Το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής του ΔΚΣΜΡ-ΔΟΠΑΡ ανοίγει για τέταρτη συνεχή χρονιά τις πόρτες του και συγκροτεί νέες ομάδες αρχαρίων ενηλίκων. Το Εργαστήριο απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη γραφή και θέλουν να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από αυτή, σε όσους γράφουν ήδη, αλλά και σε όσους πιστεύουν πως κρύβουν ένα συγγραφικό πνεύμα μέσα τους και θέλουν να δοκιμάσουν να το απελευθερώσουν. Οι συμμετέχοντες μέσα από εργασίες, συζητήσεις, ανατροφοδοτήσεις, ασκήσεις με παιγνιώδη χαρακτήρα και ένα ολόκληρο ταξίδι δημιουργίας, θα μυηθούν στην τέχνη της δημιουργικής γραφής και θα κληθούν να συνθέσουν τα δικά τους κείμενα και να φτιάξουν κόσμους στο χαρτί.

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00

Το Εργαστήριο θα παρουσιαστεί στο κοινό, σε ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΔΚΣΜΡ-ΔΟΠΑΡ (Αντιπλοιάρχου Λάσκου 10α, Μόντε Σμιθ).

Πρόγραμμα Εργαστηρίου

Οι συναντήσεις του Εργαστηρίου είναι τρίωρες και θα πραγματοποιούνται σε δεκαπενθήμερη βάση από τον Οκτώβριο του 2022 έως το Μάιο του 2023, στις εγκαταστάσεις του ΔΚΣΜΡ (Παρασκευές 18:00 – 21:00).

Οι ομάδες είναι ολιγομελείς και στους συμμετέχοντες παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Το ΔΚΣΜΡ – ΔΟΠΑΡ στηρίζει τη δράση και παραχωρεί το χώρο στις εγκαταστάσεις του επί της οδού Αντιπλοιάρχου Λάσκου 10α για την πραγματοποίηση των συναντήσεων και την υλοποίηση του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα 2241032520 και 6945971953.

0 comments on “Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής

Αφήστε μια απάντηση