Χριστουγεννιάτικη παιδική θεατρική παράσταση: «Τρεις κι ο Σκούφος»


Ο ΔΟΠΑΡ & ο Θεατρικός Σύλλογος Δωδεκανήσου παρουσιάζουν κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων την θεατρική παράσταση «ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΣΚΟΥΦΟΣ» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Βίκυς Θεολόγη.

Η ιστορία αφορά τρία ξωτικά, τον ΧΟΜΠΙΤ, τον ΡΟΜΠΙΤ και τον ΝΤΟΜΠΙΤ, που ετοιμάζουν όπως κάθε χρόνο τα δώρα για τα παιδιά και συνειδητοποιούν ότι ενώ εκείνα φροντίζουν για όλους να πάρουν δώρα, τα ίδια δεν παίρνουν τίποτα. Ο ΣΚΟΥΦΟΣ, ο γιος του Αι Βασίλη, μάταια προσπαθεί να τους μεταπείσει ότι δεν είναι έτσι. Τα ξωτικά αποφασίζουν να μεταμφιεστούν σε παιδιά και να γίνουν ένα με τους θεατές για να τα πείσουν ότι είναι κι εκείνα παιδάκια που περιμένουν τα δώρα τους. Ο Αι Βασίλης εμφανίζεται και μεταφέρει το μήνυμα ότι τα σημαντικότερα δώρα δεν είναι τα υλικά αλλά μπορεί να είναι και η αγκαλιά, η φιλία και η αγάπη.

Παίζουν: Βαλάντης Κασσανής, Γεωργία Παπάκη, Χρύσα Παρσαλίδου, Βασιλένα Πετρόβα
Σκηνικά: Παναγιώτης Φυλτζανίδης
Κοστούμια: Γιάννα Γιορντανόβα

Η Παράσταση θα παρουσιαστεί στην Λίνδο και στη Σάλακο στις 18/12, στις 22/12 στην Παστίδα, στις 23/12 στο Δημοτικό θέατρο Ρόδου, στις 24/12 στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό (ΘΕΡΜΑΙ), στις 27/12 στη Σορωνή, στις 28/12 στη Διμυλιά και στις 30/12 & 3/1 στο Χριστουγεννιάτικο χωριό (ΘΕΡΜΑΙ). Στις 29/12 θα παρουσιαστεί στα Κοσκινού.

0 comments on “Χριστουγεννιάτικη παιδική θεατρική παράσταση: «Τρεις κι ο Σκούφος»

Αφήστε μια απάντηση