Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη


Μετά τη συγκλονιστική παράσταση του Θεάτρου Νοτίου Αιγαίου, με το έργο του Νίκου Κωνσταντινίδη «ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ASHAR» στη Θεατρική σκηνή του Πειραϊκού Συνδέσμου, κατά την οποία ο Απόστολος Μαριεττής καθήλωσε κυριολεκτικά το κοινό, ακολούθησε η επιτυχημένη παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη «ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ», που πραγματοποιήθηκε στον «ΙΑΝΟ»» της Αθήνας.

Στη παρουσίαση συμμετείχαν ο συγγραφέας Μηνάς Βιντιάδης, ο ηθοποιός Δημήτρης Ματζιώτης, ο σκηνοθέτης και καλλιτέχνης Ηλίας Μαλανδρής, κ.α.

Παρεμβάσεις και τοποθετήσεις έκαναν πολλοί παρευρισκόμενοι: οι βουλευτές Μάνος Κόνσολας και Βασίλης Υψηλάντης, ο τ. υφυπουργός Γιώργος Νικητιάδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Αθήνας και Πειραιά Γιάννης Φραγκούλης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κασιωτών Αθήνας Μήνος Κομνηνός, ο πρόεδρος της Ένωσης Ροδίων Αθήνας Μανώλης Κολεζάκης εκπρόσωποι του εκδοτικού οίκου «ΠΑΠΑΖΗΣΗ», του «ΙΑΝΟΥ» κ.α.

Κατά την παρουσίαση προβλήθηκαν δύο εξαιρετικά video της Λίτσας Μοσκιού.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ικανοποίηση και το θαυμασμό τους για το συγγραφικό έργο του συγγραφέα και την ποιότητα της παρουσίασης του βιβλίου.

Ακολούθησαν ερωτήσεις του κοινού, παρεμβάσεις και τοποθετήσεις.

Οι παρουσιάσεις συνεχίζονται σε βιβλιοπωλεία της Αθήνας, στην Πελοπόννησο, Κω, Κάλυμνο και Λέρο.
Η πρώτη έκδοση του βιβλίου εξαντλήθηκε και άμεσα κυκλοφορεί η δεύτερη έκδοσή του.

0 comments on “Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη

Αφήστε μια απάντηση