Προβολή της Κω στην Ολλανδία και στο Volendam, μετά την Ουτρέχτη


Η πόλη Φόλενταμ (Volendam) αποτέλεσε το δεύτερο σταθμό προβολής της Κω στην Ολλανδία, μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσία της Κωακής αποστολής στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης “Vakantiebeurs 2023”.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, επικεφαλής της αποστολής του νησιού μας, σε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Φόλενταμ, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, είχε συνάντηση με την Δήμαρχο Lieke Sievers, την Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Τουρισμού & Εστίασης Angelique Bootsman και υπηρεσιακά στελέχη του ομώνυμου Δήμου, με στόχο την διεύρυνση των σχέσεων και την συνεργασία μεταξύ των δύο δήμων.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων στην φιλόξενη και φιλική για την Κω, πόλη της Β. Ολλανδίας, (η οποία διαθέτει παρόμοια ποιοτικά χαρακτηριστικά με το νησί μας και υποδέχεται κάθε χρόνο πάνω από 1 εκ. επισκέπτες) συμφώνησαν να συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό το προσεχές διάστημα οι επαφές και στο άμεσο μέλλον να δρομολογηθούν κοινές δράσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πόλη του Φόλενταμ διατηρεί ποδοσφαιρική ομάδα στην Α΄ εθνική κατηγορία της Ολλανδίας, με σημαντικό ρόλο στην τοπική κοινωνία.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμαρχος Κω και τα στελέχη του δήμου που τον συνόδευαν, επισκέφθηκαν τα γραφεία του ποδοσφαιρικού συλλόγου, συνομίλησαν με τους διοικούντες την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης και παρακολούθησαν όλοι μαζί τον νικηφόρο αγώνα της!

Αξιοσημείωτη στιγμή της βραδιάς, όταν ο διευθυντής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Φόλενταμ, δώρισε στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και στους επιχειρηματίες, επίσημους προσκεκλημένους του Δήμου Φόλενταμ, Αντώνη και Μηνά Χατζημιχαήλ, από μία επίσημη εμφάνιση του συλλόγου, με τυπωμένο στο μπροστινό μέρος της φανέλας το λογότυπο “WE LOVE KOS”.

Επιπρόσθετα, μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο προπονητής της FC Volendam ανακοίνωσε επίσημα στους ποδοσφαιριστές, ότι θα μεταβούν άπαντες για διακοπές στην Κω, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων τους, στα τέλη Μαΐου!

Γραφείο Τύπου

0 comments on “<strong>Προβολή της Κω στην Ολλανδία και στο Volendam, μετά την Ουτρέχτη</strong>

Αφήστε μια απάντηση