Σημαντικές δωρεές στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Ρόδου


Ο Δήμος Ρόδου με την κα. Ευδοκία Αποστολίδη-Πάττα, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Πρωτογενούς Τομέα, Οικολογίας και Ισότητας των Φύλων, καθώς και τα στελέχη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Ρόδου αισθάνονται την ανάγκη για ακόμη μια φορά, να ευχαριστήσουν για τις δωρεές τους, φορείς συλλόγους και επιχειρήσεις για την στήριξή των ωφελούμενων Γυναικών του Ξενώνα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς:
• τον Εμπορικό Σύλλογο Ρόδου για την ευγενική δωρεά παιχνιδιών στα παιδιά των φιλοξενούμενων Γυναικών του Ξενώνα, που χάρισε χαμόγελα ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων .
• την LEAN IN RHODES για την προσφορά ενός πλυντηρίου ρούχων με σκοπό τη διευκόλυνση και τη βελτίωση της καθημερινότητας των φιλοξενούμενων .
• Τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδος-Κολοσσός για την ευγενική προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας καθώς και για το εορταστικό γεύμα ανήμερα των Χριστουγέννων σε συνεργασία με το Ξενοδοχείο Best Western Plaza .
• τον σύλλογο ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΖΩΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ για τη δωρεά μιας ηλεκτρικής κουζίνας με σκοπό τη διευκόλυνση των συνθηκών διαμονής των γυναικών.
• Τον ΔΟΠΑΡ για την προσφορά ελεύθερης εισόδου των παιδιών ωφελούμενων Γυναικών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Θέρμαι, μια ευγενική κίνηση που χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά .
• Την εταιρεία Catering Όμορφος για τη προσφορά εορταστικού γεύματος στις 26/12 στις γυναίκες και τα παιδιά που φιλοξενεί ο Ξενώνας.
• Την εταιρεία INVENTOR για τη δωρεά εξαρτημάτων για κλιματιστικό του Ξενώνα και τον κο. Ρούσο Μιχάλη για τη δωρεάν τοποθέτηση τους .
• Τον σύλλογο ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ για τη δωρεά γάλακτος μακράς διάρκειας και τροφίμων άμεσης ανάλωσης.
• Την κα. Γόμπου Μαρία για τη δωρεά Tupperware με σκοπό την διευκόλυνση που αφορά την αποθήκευση τροφίμων των ωφελούμενων Γυναικών.
• Τη κα. Νατάσα Κούλλαρου για τη προσφορά αγάπης ,τη παρασκευή του εορταστικού γεύματος της Πρωτοχρονιάς καθώς και της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στις φιλοξενούμενες και τα παιδιά τους.
Παίρνουμε δύναμη από την ανταπόκρισή των φορέων, συλλόγων ακόμη και απλών συντοπιτών και ευχαριστούμε και πάλι θερμά τους μέχρι σήμερα αρωγούς μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η στήριξη θα συνεχισθεί με μεγαλύτερη ακόμη συμμετοχή και ένταση στο μέλλον.
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή και δημιουργική χρονιά με Υγεία ,Ειρήνη και Δύναμη.

0 comments on “Σημαντικές δωρεές στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Ρόδου

Αφήστε μια απάντηση