Εθελοντική αιμοδοσία Δωδεκανησίων στον Πειραιά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021


Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι της Δωδεκανήσου,

Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες εκκλήσεων για προσφορά αίματος από συμπατριώτες που διαμένουν στην Αττική καθώς και από κατοίκους των νησιών μας, που έρχονται στην Αθήνα και στον Πειραιά , λόγω προβλημάτων Υγείας. Η ανάγκη αυτή στις μέρες μας έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας.💉 Προκειμένου να συμβάλουμε έμπρακτα στην διαθεσιμότητα αίματος για όσους το έχουν ανάγκη, όλοι οι Δωδεκανησιακοί φορείς της Αττικής συνδιοργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και από 10πμ έως 2μμ στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» του Πειραιά. Λόγω των αυστηρών μέτρων προστασίας, που λαμβάνονται εξαιτίας της πανδημίας, παρακαλούμε όσους επιθυμούν να δώσουν αίμα να στείλουν τα στοιχεία τους (όνομα και τηλέφωνο), ώστε να προγραμματιστεί ραντεβού για τη μετάβασή τους προς το Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» , αποφεύγοντας τον συνωστισμό. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τον καθορισμό της ακριβούς ώρας προσέλευσης για την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων. Σε όσους εθελοντές αιμοδότες το επιθυμούν, θα γίνει δωρεάν test ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) κορωνοϊού.

📩 Υπεύθυνοι για τη σύνταξη της λίστας με τα ονόματα των εθελοντών αιμοδοτών είναι οι εξής:-Κος Γιάννης Φραγκούλης: 6981156333-Κα Σοφία Ηρακλείδου: 6977482823-Φαρμακείο κυρίας Κατερίνας Βουρεξάκη: 2104120921

Παρακαλούμε όλους τους φίλους και τα μέλη του Σ.Α.Δ.Ν. που βρίσκονται στην Αττική να συμβάλλουν με τη στήριξη τους στον αγώνα αυτόν. -Πληροφορίες και στα μέλη του Σ.Α.Δ.Ν.

📤 Η μετακίνηση προς και από τα κέντρα αιμοδοσίας γίνεται με τον αριθμό 1.

0 comments on “Εθελοντική αιμοδοσία Δωδεκανησίων στον Πειραιά την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Αφήστε μια απάντηση