Τζέιμς Παντέμης: Ένας Έλληνας ομογενής στην αποστολή του Καναδά


Στην αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Καναδά, ο οποίος αγωνίζεται στο CONCACAF Nations League, βρίσκεται ο Έλληνας ομογενής, Τζέιμς Παντέμης.

Με έναν έλληνα ομογενή στην αποστολή του, ο Καναδάς αγωνίζεται για το προκριματικό τουρνουά CONCACAF Nations League. Ο λόγος για τον Τζέιμς Παντέμη ο οποίος αγωνίζεται για την Montreal Impact στο MLS.

O 22χρονος τερματοφύλακας έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις με την Under 21 του Καναδά και αυτή είναι η πρώτη κλήση του στην ανδρική ομάδα. Κάπως έτσι, του παρουσιάζεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με αυτήν.

Η ομάδα του Καναδά ξεκίνησε το τουρνουά με το δεξί κερδίζοντας εύκολα την Κούβα με 6-0. Την Τετάρτη 11/9 στις 2:15 τα ξημερώματα θα αντιμετωπίσει ξανά την Κούβα ενώ στον ίδιο όμιλο, τριών ομάδων, βρίσκονται και οι ΗΠΑ.

0 comments on “Τζέιμς Παντέμης: Ένας Έλληνας ομογενής στην αποστολή του Καναδά

Αφήστε μια απάντηση

Social Profile

Ιστορικό

Watch Live News

Ads Banner