Αθλητικά μονοπάτια καλοκαίρι 2021


Λαμβάνοντας υπόψη ότι από το Δήμο της Ηρωικής Νήσου Κάσου έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγειονομική θωράκιση – ασφάλεια των πολιτών του, (εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού σε ποσοστό 93 % διεξαγωγή rapid tests , συνέχιση της τήρησης των ατομικών και υγειονομικών μέτρων προστασίας κατά της covid-19), αλλά και την αναγκαιότητα της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα και στον υγιεινό τρόπο διαβίωσης ( υγιεινή διατροφή – εκγύμναση). Αντιμετωπίζοντας τα αρνητικά κατάλοιπα της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη κατάθεσης αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής μαθητών του δημοτικού στο πρόγραμμα «Αθλητικά μονοπάτια καλοκαίρι 2021» που υλοποιείται από την ΜΚΟ Αναγέννηση & Πρόοδος σε συνεργασία με το Δήμο της Η.Ν. Κάσου με αποκλειστική δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα προγραμματίζεται η διεξαγωγή του προγράμματος στο νησί μας από την 1η Ιουλίου έως και τις 21 Ιουλίου 2021 αποτελούμενο από τρεις ενότητες: α) εκμάθηση της ασφαλούς κολύμβησης, β) αθλοπαιδιές, κιναισθητική και γ) πρόγραμμα εκμάθησης με τη χρήση της τεχνολογίας .

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμέτοχης για τα παιδιά είναι (όπως αναγράφεται και στην αίτηση συμμετοχής) να έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπάρχει ιατρική βεβαίωση [εντός των δύο (2) τελευταίων ετών με σφραγίδα από καρδιολόγο ή παιδίατρο ή παθολόγο] η οποία να αναφέρει ότι είναι ικανά να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες .

Παρακαλούμε για την τήρηση των προθεσμιών και την κατάθεση των αιτήσεων μέχρι και την Παρασκευή 28 Μαΐου στα γραφεία του Δήμου Η.Ν. Κάσου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες .

0 comments on “Αθλητικά μονοπάτια καλοκαίρι 2021

Αφήστε μια απάντηση

Best Wordpress Popup Plugin