Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το Δημογραφικό ζήτημα


Αγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση της «Πρωτοβουλίας για το Δημογραφικό» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και με την ευκαιρία της έναρξης των σχετικών δράσεών μας, μοιραζόμαστε μαζί σας το κεντρικό βίντεο της πρωτοβουλίας και σύντομα μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα από την εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής και η αρμόδια υφυπουργός για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια.

Η επέτειος των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση αποτέλεσε για εμάς μια αφορμή για να στοχαστούμε την προβολή της Ελλάδας στο μέλλον και πώς θα μπορούσαμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να συμβάλουμε από τη δική μας πλευρά. Το δημογραφικό αποτελεί μια από τις πιο κρίσιμες σύγχρονες προκλήσεις για τη χώρα μας. Με μια σειρά ενεργειών, η πρωτοβουλία μας έχει ως στόχο να βοηθήσει όσους θέλουν να αποκτήσουν παιδιά, περιορίζοντας κατά το δυνατόν τα αντικειμενικά, υλικά εμπόδια. Ξεκινάμε από ακριτικές περιοχές, από τον Έβρο, τα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μέχρι το Καστελλόριζο, προσφέροντας στήριξη στους νέους που θέλουν να αποκτήσουν ή να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, με μέριμνα από την σύλληψη έως την ενηλικίωση ενός παιδιού.

Η πρωτοβουλία της Eurobank ελπίζουμε ότι συμβάλλει στην ανάδειξη του δημογραφικού ζητήματος, αλλά και στην κινητοποίηση και άλλων φορέων και κοινωνικών δυνάμεων ώστε να ενεργήσουν προς την ίδια κατεύθυνση. Σε αυτήν μας την προσπάθεια, πιστεύουμε ότι θα σας έχουμε στο πλευρό μας.

0 comments on “Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το Δημογραφικό ζήτημα

Αφήστε μια απάντηση

Best Wordpress Popup Plugin