ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ


        Συμμετείχαν: Βουρεξάκη Κατερίνα (Κάλυμνος), Κορωναίου Άννα (Νίσυρος), Ζερβάνου Λουκία (Κως), Κολεζάκης Μανώλης, Κορδίνα Μαρία (Ρόδος),Υψηλάντη Διονυσία (Πάτμος), Λουκάς Κύκκος (Καστελλόριζο), Οικονομίδου Ισαβέλλα, Ηρακλείδου Σοφία (Χάλκη), Δραγουμάνος Αλέκος, Πετρίδης Φίλιππος (Σύμη), Χατζόπουλος Χάρης (Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων),  Φραγκούλης Γιάννης (Κάσος).

     Συνέβησαν από την προηγούμενη συνεδρίαση (5/1) μέχρι σήμερα:

11/1: Διαδικτυακό σεμινάριο  της ενάλιας αρχαιολόγου Ξανθής Αργύρη

«Διευρύνοντας τον ιστορικό ορίζοντα της Κάσου μέσα από τα αποτελέσματα

της ενάλιας αρχαιολογικής έρευνας». Οργάνωση:  Ινστιτούτο Ιστορικών  Ερευνών / ΕΙΕ Τομέας  Ελληνικής και Ρωμαϊκής Αρχαιότητας.

18/1: Μας κοινοποιήθηκε επιστολή από το Ίδρυμα Αντιγόνης Ζουρούδη «η μάνα της Δωδεκανήσου» προς την Δωδεκανησιακή Μέλισσα. Η επιστολή θα συζητηθεί σε προσεχή συνεδρίαση.

Εορτασμός επετείου Ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου

     Λόγω της συνεχιζόμενης κακής κατάστασης εξ αιτίας της πανδημίας, τέθηκε ο προβληματισμός για τον τρόπο  οργάνωσης επετειακών εκδηλώσεων, με την συμπλήρωση 75 χρόνων (7-3-1947). Αρχικά αποφασίστηκε να διερευνηθούν:

       α. Η διαθεσιμότητα της Ι. Μητρόπολης, την Κυριακή 13/3, για την πραγματοποίηση δοξολογίας, την οποία θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων

        β. Η διαθεσιμότητα του Πολεμικού Μουσείου για την πραγματοποίηση περιορισμένης (χωρίς χορευτικά συγκροτήματα)  πολιτιστικής εκδήλωσης το Σάββατο 12/3 ή 19/3.

         γ. Η συνδιοργάνωση μιας ή και περισσοτέρων διαδικτυακών εκδηλώσεων  σε συνεργασία με Ομοσπονδίες των απανταχού Δωδεκανησίων (σε ημέρα και ώρα που θα καθοριστεί)

Επαναπρογραμματισμός προσεχών δραστηριοτήτων

       Λόγω της συνεχώς επιδεινούμενης κατάστασης και των νέων μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, προτείνεται η εξέταση δυνατότητας πραγματοποίησης εκδηλώσεων κατά προτίμηση σε εξωτερικούς χώρους. Ειδικότερα για την κοπή της Πίτας της Ομοσπονδίας μας, συζητήθηκε η πρόταση  πραγματοποίησης σχετικής εκδήλωσης στον προαύλιο χώρο του ΙΝ Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην παραλία της Ελευσίνας, της Κυριακής 13/2.

        Οριστικές αποφάσεις για όλες τις εκδηλώσεις θα παρθούν αρχικά την 30/1, συνεκτιμώντας και την κατάσταση των κρουσμάτων της πανδημίας.

0 comments on “ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

WordPress PopUp Plugin