Χορηγίες προς τον ξενώνα φιλοξενίας γυναικών του δήμου Ρόδου


Χορηγίες από το Ροταριανό Όμιλο Ρόδος-Κολοσσός και τη Λέσχη Lions Ρόδου προς τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Ρόδου.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Οικολογίας, Ισότητας και Πρωτογενούς Ανάπτυξης κυρία Ευδοκία Πάττα – Αποστολίδη και τα στελέχη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Ρόδου ευχαριστούν θερμά τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδος – Κολοσσός και την Λέσχη Lions Ρόδου για τις ευγενικές χορηγίες τους προς τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Ρόδου  .

Ό Ροταριανός Όμιλος Ρόδος- Κολοσσός, πραγματοποίησε την αγορά  ενός νέου μεγάλου πλυντηρίου ρούχων στο χώρο της δομής διευκολύνοντας και ενισχύοντας την προσπάθεια μας για μια άνετη και ομαλή καθημερινότητα για τις φιλοξενούμενες γυναίκες και τα παιδιά τους.

Η Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ρόδος-Κολοσσός κα. Έλενα Γιαννίκη και τα μέλη του Δ.Σ κινήθηκαν  για άλλη μια φορά άμεσα και υποστηρικτικά προς τις δομές υποστήριξης γυναικών του Δήμου Ρόδου και ειδικότερα στην δομή του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών, προάγοντας  την κοινωνική αλληλεγγύη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο .

Επίσης η Λέσχη Lions Ρόδου με πρωτοβουλία της Προέδρου της Λέσχης κας. Έφης Καραμήτρου και των μελών του Δ.Σ προσέφερε εορταστικά γεύματα προς τις φιλοξενούμενες και τα παιδιά της δομής του  Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Δήμου Ρόδου τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Η χορηγία των γευμάτων  ενίσχυσε την εορταστική ατμόσφαιρα στους χώρους της δομής και οι φιλοξενούμενες και τα παιδιά τους ένιωσαν οικεία και χαρούμενα αυτές τις άγιες μέρες των εορτών.

Η κυρία Ευδοκία Πάττα-Αποστολίδη  και οι εργαζόμενοι της δομής ευχαριστούν για άλλη μια φορά και τους δυο φορείς και τους εύχονται καλή δημιουργική και ειρηνική χρονιά.

0 comments on “Χορηγίες προς τον ξενώνα φιλοξενίας γυναικών του δήμου Ρόδου

Αφήστε μια απάντηση

Best Wordpress Popup Plugin