Εγγραφή του φορέα ΕΝΩΣΗ ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του ΥΠ.ΠΟ.Α.


Σε συνέχεια της υπεύθυνης δήλωσης για εγγραφή σας στο Ȃητρώο Πολιτιστικών Φορέων του ΥΠ.ΠΟ.Α. και κατόπιν ελέγχου της ταυτότητας του φορέα σας με επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ
και ΑΦΜ 090106743, σας ενημερώνουμε ότι, η εγγραφή σας στο Ȃητρώο
Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (http://drasis.culture.gr/) έχει ολοκληρωθεί με αριθμό μητρώου: 17782.
Παρακαλούμε, προκειμένου η ταυτότητα του φορέα σας να παραμένει ενημερωμένη, για την αποστολή των τροποποιήσεων του ιδρυτικού καταστατικού σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
tmpf@culture.gr και για την ενημέρωση των λοιπών στοιχείων του Ȃητρώου από εσάς.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα σχετικά με την επικαιροποίηση των στοιχείων, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις συχνές ερωτήσεις (http://drasis.culture.gr/index.php/component/content/article/14/71-faq).
Επιπροσθέτως, εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία (newsletter) σχετικά με δράσεις, ευρωπαϊκά προγράμματα, προσκλήσεις επιχορηγήσεων του Σύγχρονου Πολιτισμού κ.α., παρακαλούμε να αποστείλετε e-mail στο dpde@culture.gr δηλώνοντας τη συναίνεσή σας για τη λήψη τους καθώς και τον αριθμό μητρώου σας.
Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας και είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.
Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης
Πολιτιστικών Δράσεων και Εποπτείας
Αναστασία Γκάτζιου

0 comments on “Εγγραφή του φορέα ΕΝΩΣΗ ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του ΥΠ.ΠΟ.Α.

Αφήστε μια απάντηση

WordPress PopUp Plugin