Οι νέοι της Δωδεκανήσου (ΣΑΔΝ) στον αγώνα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού


Το Race for the Cure® είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση για την υγεία των γυναικών στην Ευρώπη. Μέσα από αυτόν τον αγώνα, οργανισμοί για τον καρκίνο του μαστού και νοσοκομεία καταφέρνουν να συγκεντρώσουν πόρους, αλλά και να συνεισφέρουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού. Με περισσότερες από 500,000 νέες διαγνώσεις και 130,000 θανάτους από καρκίνο μαστού κάθε χρόνο στην Ευρώπη, οι πόροι αυτοί είναι ζωτικής σημασίας. Στο Race for the Cure® εδώ και αρκετά χρόνια συμμετέχουν πλήθος νέων δωδεκανησίων με πρωτεργάτες τη νεολαία της Καρπάθου και της Κάσου που συμμετέχουν ανελλιπώς τα τελευταία 8 χρόνια.Η κρίση που προκλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19 ενέπνευσε το Άλμα Ζωής, τους διοργανωτές στην Ελλάδα, έτσι ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πάμε το Race for the Cure® ένα βήμα παραπέρα. Σε οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης καλούμαστε να συμμετάσχουμε στο digital Race for the Cure®!Στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου δημιουργούμε τον δικό μας περίπατο 3χλμ. ή αγώνα δρόμου 5χλμ. μαζί με μέλη και φίλους του Σ.Α.Δ.Ν. και συνδεόμαστε με χιλιάδες άτομα σε ολόκληρη την Ευρώπη.Προτείνονται όχι μία, αλλά δύο διαδρομές που θα ενώσουν σχεδόν όλα τα Δωδεκάνησα, καθώς θα περνάει από τα γραφεία των περισσότερων δωδεκανησιακών σωματείων της Αττικής.Συγκεκριμένα:Διαδρομή Α: Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα: 11π.μ.

Αφετηρία: Δωδεκανησιακή Εστία (Υψηλάντου 143 – 145 Πειραιάς), Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων, Ενωση Ροδίων Αθηνών-Πειραιώς, Συλλογος Απ. Δωδεκανησίων ΝέωνΑπό εκεί ξεκινάμε και πάμε κατά σειρά: Κολοκοτρώνη 80 (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ – ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΝΕΩΝ), Κολοκοτρώνη 82 (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΑΙΩΝ «Ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ» – Ένωση Συμαίων Νέων “Ο ΝΙΡΕΥΣ”), Κολοκοτρώνη 156 & Κανθάρου (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΙΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ»), Αντωνίου Θεοχάρη και Φλέσσα 60-62 (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΙΩΝ « Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ») και επιστροφή στην Ομοσπονδία.Διαδρομή Β: Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα: 11π.μ.

Αφετηρία: Πανεπιστημίου 44 (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΤΜΙΩΝ «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΞΑΝΘΟΣ Ο ΦΙΛΙΚΟΣ»)Μετάβαση με τα πόδια προς Πατησίων 46 (ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»), 3ης Σεπτεμβρίου 56 (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΣΙΩΝ – Ένωση Χαλκιτών Αθήνας-Πειραιά), 3ης Σεπτεμβρίου 25 (Σύλλογος Νισυρίων Αθηνών ΓΝΩΜΑΓΟΡΑΣ) και τελικός σταθμός (Σηλυβρίας 18 Σύλλογος απανταχού Τηλίων “Η ΗΡΙΝΝΑ”).Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει μέλος της Ομάδας μας και να περπατήσει μαζί μας στον αγώνα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, αρκεί να μπει στον παρακάτω σύνδεσμο και να συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία.https://www.raceforthecure.eu/el/Participants/Team/Id/1583Κωδικός ομάδας: 91F456B6Για την παραλαβή του υλικού (μπλούζα μεγέθους της επιλογής σας) υπάρχουν οδηγίες κατά την εγγραφή.Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας!

Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων
Δωδεκανησιακή Εστία (Υψηλάντου 143 – 145, 185 35) Πειραιάς
Fb: Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων
W: sadn.home.blog

0 comments on “Οι νέοι της Δωδεκανήσου (ΣΑΔΝ) στον αγώνα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού

Αφήστε μια απάντηση