Ανακοίνωση Οδηγίες Απογραφής Πληθυσμού 2021 στην. Η.Ν. Κάσο


   Ενημερώνουμε  τους κατοίκους του Δήμου της Η.Ν. Κάσου οι  οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία της απογραφής τους μέχρι σήμερα  ότι μπορούν να απογραφούν  ακολουθώντας τις παρακάτω διαδικασίες  :

 Α. Ηλεκτρονική Απογραφή / Αυτοαπογραφή

     Μέσω της πλατφόρμας https://gov.gr στην ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα ή μέσω  αναζήτησης  Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021 – Gov.gr

Για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή  είναι απαραίτητος ο μοναδικός « Κωδικός Απογραφής» της  κατοικίας/νοικοκυριού σας . Εάν δεν έχετε τον κωδικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους απογραφείς ή τους Τομεάρχες  της περιοχής κατοικίας σας .

B. Φυσική απογραφή / Πόρτα-Πόρτα

   Ο Απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ επισκέπτεται κάθε κατοικία που δεν απογράφηκε ηλεκτρονικά εφαρμόζοντας υποχρεωτικά τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

  • Αν το νοικοκυριό επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης, η συμπλήρωση του    ερωτηματολογίου θα γίνει είτε εντός είτε εκτός της κατοικίας, τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Στο τέλος της συνέντευξης θα δοθούν και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.
  • Αν το νοικοκυριό δεν επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης:
  • Ο Απογραφέας θα αφήσει το έντυπο ερωτηματολόγιο στο νοικοκυριό και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα παραλαβής του συμπληρωμένου ερωτηματολογίου οπότε και θα δώσει και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.

ή

  • Ο Απογραφέας θα κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, με τηλεφωνική συνέντευξη και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα που θα παραδώσει τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.

   Αν ο απογραφέας δεν σας έχει επισκεφτεί ακόμη, μπορείτε να καλέσετε ανά  περιοχή κατοικίας στα παρακάτω τηλέφωνα :

ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΑΝΑ ΟΙΚΙΣΜΟ  :

  • Για τους οικισμούς  Αρβανιτοχώρι -Φρύ – Πόλι την Ευδοκία Μαυρομούστακου 6983107566.
  • Για τον οικισμό  Φρύ  την Μίκα Σακελλάρη 6957635928.

ΑΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ:

  • Για τις περιοχές Λαγκά και Ακρί 6972475190  Γιάννης Μαριάκης.
  • Για την  περιοχή  Ακρί  6908603625  Ειρήνη Κουβαρά .
  • Για τις περιοχές Καστέλι και Χρουσουλάς 6972124261 Ευδοκία Ζούλη .
  • Για την περιοχή Καθίστρες  6941437559  Ισαβέλλα Βογιατζή .

   Η απογραφή καθορίζει το μέλλον του Δήμου μας για τα επόμενα 10 χρόνια.  Απογραφόμαστε στον τόπο που ζούμε. Όλοι μετράμε.

0 comments on “Ανακοίνωση Οδηγίες Απογραφής Πληθυσμού 2021 στην. Η.Ν. Κάσο

Αφήστε μια απάντηση

Best Wordpress Popup Plugin